Recept 05 (0 stemmen)

dunne pizzadeeg

Dit is een recept van

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. 1.Meng water met olijfolie. Meng in een andere kom de gist met de bloem en daarna het zout. Meng vervolgens alles door elkaar. Kneed tot een soepel en glad deeg. Doe een plastic zak over de kom en laat 1 uur rijzen. 2.Leg het deeg op een met bloem bestoven werkoppervlak. Verdeel het deeg in 4 gelijke delen en rol elk deel uit tot een ronde, dunne pizzabodem. 3.Verwarm de oven voor op 225°C. 4.Leg de pizzabodems op bakpapier en bak ze 4 minuten op het hoge rek in de voorverwarmde oven. Laten afkoelen en dan (individueel) invriezen. 5.Als je de pizza wilt maken, bedek je de bevroren pizzabodem met de ingrediënten naar keuze (tomatenpuree, groenten, kaas), en bak je ze in 4 minuten af in een voorverwarmde oven op 250°C.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?