Duivelssaus

Deze duivelssaus heeft z'n naam niet gestolen. Versgemalen zwarte peper en kappertjes zorgen voor de vurige toets in deze donkere vleessaus. Met dit recept maak je 'm makkelijk zelf.

7 (7)
15 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Maak eerst een basis vleessaus: breng het water en het bouillonblokje aan de kook en voeg de Maïzena Roux Bruin toe. Laat nog even doorkoken en werk af met een snuifje suiker.
  2. Kook apart de wijn in met het fijngesneden uitje, een snuifje zwarte peper en het laurierblad. Voeg de basissaus toe en laat even doorkoken. Werk af met de kappertjes, enkele druppels azijn en de peterselie.

Tip

Deze duivelssaus maakt van elk varkensgebraad of rosbief een écht feest.

Hier scoor je vast ook mee

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?