druiven cake

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden C. Klop de boter met suiker luchtig. Klop in een kommetje de eieren los.
  2. Voeg al kloppend beetje bij beetje de eieren toe. Mix het zelfrijzend bakmeel met zout erdoor tot een glad beslag.
  3. Schep de druiven erdoor.
  4. Doe de helft van het deeg in een andere kom en roer de cacao erdoor.
  5. Schep het beslag in een ingevette cakevorm van 24 cm en schep daarop het beslag met de cacao.
  6. Bak de cake in 55 minuten gaar in het midden van de oven.
  7. Haal de cake uit de vorm en laat hem op een rooster afkoelen.
  8. smakelijk :D

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door ;:dsfgjqsm;lkgtrfejkmq op 28 augustus 2018 om 15u09

Voeg al kloppend beetje bij beetje de eieren toe. Mix het zelfrijzend bakmeel met zout erdoor tot een glad beslag. Welk zout?

Hoeveel sterren geef jij dit recept?