Recept 45**** (2 stemmen)

Drie-kazen-koekjes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Glutenvrije recepten

tijd
30 min
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Los de Maïzena® Plus in een pan op in de melk en het water. Voeg peper en zout toe. Verwarm en blijf voortdurend roeren. Laat helemaal inkoken totdat er een iets vochtige deegbal ontstaat.
  2. Haal van het vuur en voeg de kaas en het groen van de ui toe terwijl u het geheel goed kneedt. Om de koekjes te maken (ca. een halve cm dik), vormt u met behulp van een eetlepel steeds een balletje ter grootte van een klein ei en druk deze met uw handpalm plat.
  3. Verwarm de frituurolie in een pan en bak de koekjes gedurende 2 minuten, waarbij u ze halverwege omdraait. Wanneer ze goudbruin zijn, laat ze dan uitlekken op keukenpapier op een diep bord.
Tip

Deze koekjes smaken heerlijk bij een gemengde salade (van bijv. rucola, spinazieblad en krulsla).

Ingrediëntenvoor 20 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie