Dragonsaus

Deze dragonsaus is de gedroomde topping bij een stukje vis of verfijnd gevogelte. Maak ze à la minute met dit simpele recept en serveer ze kraakvers: da's gegarandeerd scoren!

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Sjalotjes fijnhakken en even laten bakken tot ze glazig zijn. Witte wijn toevoegen en tot de helft laten inkoken. Kruiden met peper en zout, room toevoegen.Het braadvocht (waarin je vis of vlees gebakken hebt) afblussen met cognac en toevoegen aan saus. De fijngehakte verse dragon toevoegen.De saus laten inkoken tot de gewenste dikte (indien je een gladde saus wenst, de saus doorzeven)TIP: lekker met parelhoen of visSmakelijk!

Tip

Eten er kinderen mee? Laat dan gewoon de cognac in deze dragonsaus achterwege. Kan perfect!

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?