Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de erwten in een bodempje water met zout 2 minuten gaar.
  2. Giet het water af.
  3. Pureer de erwten met de crème fraîche en 3 blaadjes munt tot een gladde massa.
  4. Breng op smaak met peper en zout.
  5. Laat afkoelen. (stijft nog op)
  6. Snijd de vis in dunne reepjes.
  7. Leg op iedere lepel een schepje doperwtenmousse en een reepje vis.
  8. Strooi de resterende munt in flinterdunne reepjes over de vis.
  9. Eigen foto

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Love to Cook op 03 januari 2013 om 15u27

Deze amuse kregen we aangeboden voor het diner op Oudejaarsavond bij onze vrienden. Je kunt de doperwtenpuree i.p.v op een amuselepeltje ook serveren op een stukje pas afgebakken bruin sneetje stokbrood.Mmmmm

Hoeveel sterren geef jij dit recept?