Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. A Popcorn met kaas
  2. Verhit een flinke scheut olie in een diepe pan. Voeg ongeveer 150 gram maiskorrels toe en sluit af met een deksel. Doe de gepofte maiskorrels vervolgens in een schaal met keukenpapier en strooi er gemalen Reypenaer (of andere kaas) over. Serveer in frietzakjes die je zelf kunt maken met bakpapier. Voor een extra feestelijk effect zet je de frietzakjes in een houder met daarin bijvoorbeeld peperkorrels voor houvast.
  3. B Popcorn met rozemarijn, boter en citroen
  4. Verhit een flinke scheut olie in een diepe pan. Voeg maiskorrels toe en sluit af met een deksel. Verwarm vervolgens boter in een pan totdat deze lichtbruin kleurt en noterig begint te ruiken. Voeg rozemarijn en geraspte citroenschil toe en verdeel dit gelijkmatig over de popcorn.
  5. C Popcorn met marshmallows en chocolade
  6. Verhit een flinke scheut olie in een diepe pan. Voeg maiskorrels toe en sluit af met een deksel. Breek enkele volkorenbiscuits en meng deze met de popcorn. Verwarm vervolgens boter, doe er de marshmallows bij en roer totdat het een glad goedje is geworden. Voeg het mengsel bij de popcorn en biscuits en strooi op het einde nog wat chocoladechips over de popcorn.
  7. (Bron: Spits

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door CookingLady op 25 februari 2014 om 21u39

leuk ideetje

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?