Ingrediënten voor 4 personen

  • niet van toepassing
  • zie bij desbetreffende recepten

Bereidingswijze

  1. AMUSES
  2. 1 Aperitiefhapje met gerookte zalm en kruidenkaas
  3. 2 Eenvoudig te maken carpacciohapjes
  4. 3 Geitenkaas bolletje de luxe
  5. VOORGERECHT
  6. 1 Bladerdeegbootje gevuld met mozzarella en parmaham
  7. 2 Geroosterde paprikasoep
  8. HOOFDGERECHT
  9. Verse zalm met ontbijtspek uit de oven op een bedje van spinazie
  10. met maiskoekjes.
  11. DESSERT
  12. Trifle met limoncello en klein fruit.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?