Altijd weten wat je gaat eten?
Dinertje voor Riet en Jos 4
-
niet van toepassing
-
zie bij desbetreffende recepten
Bereidingswijze
- AMUSES
- 1 Aperitiefhapje met gerookte zalm en kruidenkaas
- 2 Eenvoudig te maken carpacciohapjes
- 3 Geitenkaas bolletje de luxe
- VOORGERECHT
- 1 Bladerdeegbootje gevuld met mozzarella en parmaham
- 2 Geroosterde paprikasoep
- HOOFDGERECHT
- Verse zalm met ontbijtspek uit de oven op een bedje van spinazie
- met maiskoekjes.
- DESSERT
- Trifle met limoncello en klein fruit.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?