Ingrediënten voor 4 personen

  • Zie bij de diverse recepten

Bereidingswijze

  1. Amuse Doperwtenmousse met gerookte makreel ( Pousse rapière)
  2. Voorgerecht St Jacobsschelp in bacon.( Muscat réserve)
  3. Voorgerecht Romige sla soep ( Muscat réserve)
  4. Hoofdgerecht Kogelbiefstuk met Courgette koekjes met feta en bosuitjes als bijgerecht en salade( Camille Cairanne antique)
  5. Nagerecht Mijn Hemels Toetje ( Monbazzilac)

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Love to Cook op 26 augustus 2013 om 13u44

Ik heb dit zo in mijn schriftje gezet, zo dat ik dit stel een volgende keer een geheel ander menu kan voorschotelen.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?