Altijd weten wat je gaat eten?
Dinertje voor Riet en Jos 1
-
Zie bij de diverse recepten
Bereidingswijze
- Amuse Doperwtenmousse met gerookte makreel ( Pousse rapière)
- Voorgerecht St Jacobsschelp in bacon.( Muscat réserve)
- Voorgerecht Romige sla soep ( Muscat réserve)
- Hoofdgerecht Kogelbiefstuk met Courgette koekjes met feta en bosuitjes als bijgerecht en salade( Camille Cairanne antique)
- Nagerecht Mijn Hemels Toetje ( Monbazzilac)
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door Love to Cook op 26 augustus 2013 om 13u44
Ik heb dit zo in mijn schriftje gezet, zo dat ik dit stel een volgende keer een geheel ander menu kan voorschotelen.
Hoeveel sterren geef jij dit recept?