Recept 05 (0 stemmen)

Dinertje voor Riet en Jos 1

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

DINERTJES

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Amuse Doperwtenmousse met gerookte makreel ( Pousse rapière)
  2. Voorgerecht St Jacobsschelp in bacon.( Muscat réserve)
  3. Voorgerecht Romige sla soep ( Muscat réserve)
  4. Hoofdgerecht Kogelbiefstuk met Courgette koekjes met feta en bosuitjes als bijgerecht en salade( Camille Cairanne antique)
  5. Nagerecht Mijn Hemels Toetje ( Monbazzilac)

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Love to Cook op 26 augustus 2013 om 11u44

Ik heb dit zo in mijn schriftje gezet, zo dat ik dit stel een volgende keer een geheel ander menu kan voorschotelen.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?