Ingrediënten voor 4 personen

  • xxxxxxxxxx

Bereidingswijze

  1. Amuse Knoflookbroodjes
  2. Amuse Crèm­­e soepje van tomaat en gegrilde paprika en
  3. gamba's
  4. Voorgerecht Coquilles met doperwt en mint puree
  5. Voorgerecht Pastinaaksoep ,zoete kruiden, Griekse yoghurt
  6. Hoofdgerecht Tonijn op een bedje van spinazie.
  7. Bijgerecht Courgettekoekjes met feta en bosui
  8. Nagerecht Snelle bananenkoek uit de oven met roomijs.
  9. Kopje espresso
  10. Gebruikte wijnen 1 Camille Cayran Côte du Rhône Village
  11. 2 Saint Véran Grand vin de Bourgogne
  12. 3 Monbazillac

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?