Dessert Napolitain zo lekker dat iedereen je het recept afpingelt!

Ingrediënten voor 6 personen

  • 400 gram macaronkoekjes
  • 2,50 dl slagroom
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 150 gram fondant chocolade
  • 4 eieren
  • 1 lepel oploskoffie

Bereidingswijze

  1. Maal de macaronkoekjes fijn, klop de slagroom stijf met de vanillesuiker meng er de gemalen koekjes onder, maak een chocolademousse: smelt de chocolade in de microgolf of op heel klein vuurje, meng er de eigelen onder en de stijfgeklopte eiwitten.
  2. Bekleed een langwerpige vorm met aluminiumfolie of gebruik een aluminiumcakevorm, schep er als eerste het macaron-roommengsel in, schep hierop de chocolademousse.
  3. Zet dit dessert in de diepvriezer tot een tiental minuten voor het opdienen, Ontvorm en versier eventueel met een toefje slagroom.
  4. Geniet van je dessert!

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Love to Cook op 23 november 2012 om 00u06

Hoi Monique, Wat zijn macaronkoekjes? Zit daar kokos in?

Gepost door Monique_14 op 06 december 2012 om 22u42

Hallo Love, neen er zit geen koko in deze koekjes, wel amandelen, ik ga NU het recept op de solo-site zetten! groetjes!

Gepost door Love to Cook op 06 december 2012 om 23u29

Dank je wel dan neem ik het van je mee. Groetjes Love

Hoeveel sterren geef jij dit recept?