Recept 55***** (1 stem)

DESSERT MARCEPEIN

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Patisserie

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. ZEEF DE BLOEMSUIKER EN DOE ZE IN EEN KOM.
  2. VOEG ER DE AMANDELPOEDER AAN TOE.
  3. ROER HET GEHEEL GOED DOOREEN.
  4. VOEG ER HET TOT SCHUIM GEKLOPT EIWIT AAN TOE.
  5. KNEED HET GEHEEL TOT EEN STEVIGE MASSA.
  6. VOEG ER EEN THEELEPELORANJEBLOESEMWATER AAN TOE.
  7. KNEED OPNIEUW TOT STEVIGE MASSA.
  8. STROOI BLOEMSUIKER UIT EN ROL DE MASSA TOT EEN ROL.
  9. DRAAI DEZE IN DOORZICHTIGE HUISHOUDFOLIE.
  10. LAAT 24 UUR STIJVEN IN DE FRIGO.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie