Recept 45**** (4 stemmen)

De Geen-Zin-Om-Te-Koken-Quiche

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

quiches

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Weinig tijd,of helemaal geen zin om lang in de keuken te staan? Er is altijd wel een reden om een quiche in de oven te schuiven.
  2. Lekker en gemakkelijk en ideaal om restjes groenten in te verwerken, zoals wat paprika, ui, kers tomaatjes, wat courgette of wat groene asperges of wat prei.Ook lekker met ham of spekblokjes in plaats van zalm.
  3. Verwarm de oven voor op 180°. Rol het bladerdeeg uit, leg het in de bakvorm en prik er met een vork gaatjes in.
  4. Roer de melk of de room de eieren en de ricotta goed door elkaar in een kom. Kruiden met peper en zout uit de molen..
  5. Leg de zalm en de doperwten op het bladerdeeg en giet het ricotta-eimengsel erover.
  6. Zet de quiche ongeveer 30-45 minuten in de oven, of totdat de vulling goudbruin en mooi gestold is.
  7. heerlijk als bijgerecht, lunch of hoofdgerecht met een extra salade erbij.
  8. Bron Koken en genieten recept iets aangepast.

Bron: Sonja 2278

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door vleugelsann op 16 juni 2014 om 18u30

heel makkelijk om te maken en ook nog eens lekker!!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie