Recept 05 (0 stemmen)

de enige echte goulash

Dit is een recept van

tijd
120 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. fruit de uien.
  2. haal de pan van het vuur en voeg het paprikapoeder toe,meng goed!
  3. voeg er dan het vlees aan toe en meng goed zodat het aan alle kanten met paprikapoeder bedekt is. zet de pan dan weer op het vuur.
  4. bak het vlees aan alle kanten bruin en laat het even zacht sudderen.voeg er dan het fijngesnipperde knoflookteentje aan toegiet er ne zoveel bouillon bij tot het vlee onderstaat.
  5. breng aan de kook en laat anderhalf uur sudderen
  6. doe er de stukken aardappel bij,zonodig nog wat bouillon. voeg er als de aardappelen bijna gaar zijn de chilipepers en de tomatenpuree aan toe.roer en laat gaar worden.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie