Recept 45**** (1 stem)

de echte aardappelpizza

Dit is een recept van

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Eerst de aardappeltjes koken tot ze beetgaar zijn, dus niet dat ze uit elkaar valt.
  2. Doe een beetje olijfolie of boter in de pan gooi de gehakt erin. Bak het kruimelig doe daar de ui erin wat paprikapoeder, pizzakruiden en misschien als je van PIKANT houdt, wat pilli.
  3. Doe als laatste de knoflook in een knoflookpers, meng het allemaal samen bij de gehakt.
  4. Pak een ovenschaal, vet het een beetje in met olijfolie, verwarm deoven op 180 graden.
  5. Pak een klein kommetje en doe de geconcentreerde tomatenpuree erin, doe een beetje tomatenketchup erbij, wat water, een beetje pizzakruiden en desnoods wat pilli, en dan mengen.
  6. Pak die ovenschotel en doe daar die gekookte aardappelen erin, daarop smeer je die tomatenpuree mengsel.
  7. Dan schik je de blokjes tomaten, paprika, en dan die gehakt. Je kunt alles erop gooien wat je maar lekker vind. En als laatste de kaas erop leggen, vergeet niet nog wat pizzakruiden erop te strooien. Doe het in de oven voor 15 minuutjes, wacht tot de kaas gesmolten is. Smakelijk eten:

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door solomien op 14 oktober 2012 om 22u03

Wij eten graag pizza,maar aardappelpizza nog nooit van gehoord,zeker eens proberen

Hoeveel sterren geef jij dit recept?