Ingrediënten voor 4 personen

  • 500 gr mager rundstoofvlees en 3 eetl olie
  • 1 eetl djaghé en 2 teentjes look
  • 1 fijngesneden ui en 2 eetl ketjap manis
  • 3 eetl tomatenpuree en 2 dl water

Bereidingswijze

  1. Doe het stoofvlees met de olie, de djahé, de knoflook, de ui, de ketjap manis en de tomatenpuree in een passende ovenschaal. Meng als laatste het water er door en dek de schaal af met aluminiumfolie.
  2. Plaats de ovenschaal twee keer zestig minuten in een magnetron (met hete lucht) op 100 °C. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
  3. Serveer met boontjes en rijst en drink er bier bij.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door brubru op 11 november 2010 om 22u03

Wat is djahe.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?