Recept 45**** (7 stemmen)

Curry van scampi

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Gonny(1)

tijd
30 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Plet de knoflook met de korianderwortels fijn in een vijzel.
  2. Verhit de Solo Vloeibaar in de wok en roerbak er de groene kerriepasta, de geplette knoflook en korianderwortels in gedurende ongeveer 3 minuten, tot alle aroma's vrijkomen.
  3. Doe er het kerrie- en kurkumapoeder bij, samen met de kokosmelk en breng aan de kook.
  4. Voeg nadien de suiker, de vissaus en de melk toe en laat gedurende 5 minuten zachtjes pruttelen.
  5. Meng de bosuitjes onder de bereiding, samen met de ui, de scampi's en de bleekselderij en laat nog gedurende 30 seconden zachtjes sudderen.
  6. Schep de inhoud van de wok op een schotel, lepel er de saus over en bestrooi met verse blaadjes koriander.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door jordi op 13 juli 2012 om 12u02

Heerlijk!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie