Curry van garnalen op Indische wijze

27 (27)
25 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Pel de garnalen maar behoud de staart en fruit ze met de helft look en de helft van de Solo. Zet opzij.
  2. Laat de rest van de Solo smelten in een wok, fruit hierin de ui en de resterende look.
  3. Voeg hieraan de kruiden toe en laat 2 minuten fruiten.
  4. Voeg de tomaten toe samen met het citroensap en 10 cl water. Dek af en laat 10 minuten op een zacht vuurtje sudderen.
  5. Doe de garnalen bij de bereiding en laat op het vuur staan tot de garnalen warm zijn.
  6. Voeg op het einde de kwark of yoghurt toe om de saus te verdikken, tenslotte ook enkele blaadjes gehakte koriander.
  7. Presenteer met fijngestampte cashewnoten en blaadjes koriander.

Tip

Dien op met madrasrijst.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (23)

Gepost door Treibeltje op 05 augustus 2014 om 15u07

Mannekes voor duimen en vingers af te likken . amai proficiat voor dit recept.....mhmhmhmh.....

Gepost door Solo op 08 augustus 2014 om 14u21

Zo leuk! Dankjewel Treibeltje, als het maar gesmaakt heeft!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?