Recept 55***** (2 stemmen)

CURRY MOSSELEN, SINT JAKOBS VRUCHTEN, CHAMPIGNONS EN GAMBAS MEDLEY

Dit is een recept van

tijd
15 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. CURRY MOSSELEN, SINT JAKOBS VRUCHTEN, CHAMPIGNONS EN GAMBAS MEDLEY met GROETEN RöSTI’S
  2. (Eigen creatie!)
  3. Ingredienten:
  4. 3-5 mosselen
  5. 3-5 gamba’s
  6. 3-5 Sint Jakobs vruchten
  7. 3 gesneden paddestoelen
  8. Uien of pijpajuinen
  9. Look
  10. 1 wortel
  11. Witte wijn
  12. Boter
  13. Zout en peper
  14. Curry poeder
  15. Kruidenzout (indien gewenst)
  16. Verse estragon
  17. Room
  18. Bieslook
  19. Smelt 50gram boter in een pot op een matig vuur. Voeg de gesneden uien, look en wortelen toe. Laat 2 minuten stoven. Voeg 2 eetlepels verse estragon en één eetlepel curry poeder toe. Mengen. Voeg de mosselen, sint jakobsvruchten, paddestoelen en gamba’s toe. Voeg een kop witte wijn toe en zet de deksel op de pot. Laat 5 minuten koken op een zacht vuurtje. Klaar!
  20. Na het koken, neem de mosselen en gamba’s uit de pan en voeg 2-3 eetlepels room, 2 eetlepels bieslook, zout, peper en krudenzout naar smaak toe. Mengen. Serveer dit als saus.

Ingrediëntenvoor 1 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?