Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. - Was de tomaten en snij in stukken.
  2. - Snipper de uien
  3. - Tomaten en uien in een kookpot met de suiker, zout, curry en de azijn.
  4. - Voeg wat water toe tot alles bijna "onder" staat.
  5. - Laat 45 min. sudderen (onder deksel).
  6. - Wanneer de bereiding gaar is; mixen.
  7. -Wrijf met de bolle kant van een soeplepel het mengsel door een zeef.
  8. -Inkoken tot op de gewenste dikte en op smaak brengen met het gemberpoeder, de cayennepeper en (indien nodig) peper en zout.
  9. - In schone flesjes doen, laten afkoelen en sluiten.
  10. Aangezien hier geen bewaarmiddelen inzitten bewaar je deze lekkernij het best in de koelkast.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Love to Cook op 23 december 2017 om 17u11

Hoeveel gemberpoeder en cayennepeper voeg je aan dit recept toe? Dit staat niet in het recept vermeld. Of betekent dit , dat je deze 2 ingrediënten naar smaak moet toevoegen? Groetjes Love to Cook

Gepost door bart vonk op 21 januari 2018 om 09u52

deze ingrediënten moet je volgens eigen smaak toevoegen als je pittig wilt of niet zo pittig ik voeg 1 koffielepel gemberpoeder en 1/2 koffielepel cayennepeper toe groetjes bart

Gepost door Love to Cook op 21 januari 2018 om 10u15

Hoi Bart, ik had al zo'n vermoeden. Bedankt voor je reactie. Groetjes Love to Cook

Hoeveel sterren geef jij dit recept?