Altijd weten wat je gaat eten?
Cupcakes met een aardbeihartje
-
12 kleine bolletjes Carte d'Or Aardbeienijs (200 g/400 ml)
-
120 g gewone bloem
-
140 g basterdsuiker
-
1 tl bakpoeder
-
20 g cacao
-
-
1 vrije uitloop-ei (code 1)
-
125 ml volle melk
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 170ºC. Vul een bakvorm voor 12 cupcakes met de papieren vormpjes.
- Mix de bloem, de suiker, het bakpoeder en de cacao met een keukenrobot. Voeg de Solo toe en klop tot je een homogeen beslag hebt.
- Klop de eieren en melk op in een kannetje. Voeg toe aan het beslag en mix tot je juist een homogeen mengsel hebt.
- Lepel het beslag in de papieren vormpjes en laat 15 tot 20 minuten bakken in de oven. Haal de cupcakes uit de oven en laat ze volledig afkoelen.
- Snij het hoedje van elke cupcake. Gebruik een hartvormig uitduwvormpje om uit elk hoedje een hartje te halen.
- Schep een bolletje Carte D'Or Aardbeienijs op de cupcake, strijk het bolletje ijs glad met een lepel en plaats het hoedje terug op de cupcake.
- Dien onmiddellijk op.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door mariecola op 06 augustus 2014 om 19u58
speciaal
Hoeveel sterren geef jij dit recept?