Ingrediënten voor 12 personen
-
125 gram solo
- 100 gram kristalsuiker
- 125 gram zelfrijzende bloem
- 2 soeplepels halfvolle melk
- 2 eieren
- 10 gram vanillesuiker
- 3 soeplepels fondant chocolade gallets
Bereidingswijze
- Zet 12 papieren cupcake vormpjes klaar.
- Doe de solo + suiker en vanillesuiker in een kom en mix tot een glad en luchtig beslag.
- Voeg toe: de zelfrijzende bloem, de halfvolle melk, de eieren + mix.
- Meng de chocolade gallets onder je beslag.
- Schep 1 soeplepel deeg in elke papieren cupcake vorm.
- Bak af in een voorverwarmde oven: 20 à 25 minuten op 170 graden.
- Laat na het bakken afkoelen op een rooster.
- Succes bij de kids gegarandeerd!
Andere Solo-leden over dit recept (2)
Gepost door sarah_4 op 24 februari 2018 om 16u48
Super lekker en gemakkelijk. Ik had 12 volwaardige cupcakes met dit receptje.
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?