Recept 55***** (1 stem)

Cupcakebootjes met frambozen

Dit is een recept van

tijd
80 min
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 160 °C (hete lucht).
  2. Smelt de Solo Patisserie en de chocolade au bain-marie. Wanneer alles gesmolten is, haal je de pan van het vuur.
  3. Voeg de suiker geleidelijk toe en blijf voortdurend roeren. Voeg dan een voor een de eieren toe en meng ze onder het beslag. Voeg tot slot de bloem, het cacaopoeder en het snuifje zout toe. Meng goed.
  4. Plaats in elke cup van de muffinbakvorm twee papieren vormpjes. Verdeel het deeg over de muffinvormpjes en bak in de voorverwarmde oven gedurende 20-30 minuten.
  5. Laat de cupcakes afkoelen op een taartrooster en bestrooi ze met poedersuiker.
  6. Plaats de frambozen op de cupcakes, snijd driehoekjes uit het bakpapier (je kunt er ook iets op tekenen) en bevestig ze op de tandenstokers. Prik de ‘zeilen’ vast in de cupcakes. Je cupcakebootjes zijn klaar!

Ingrediëntenvoor 6 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie