Crunchy gekarameliseerde vanille-appels

Gepost door Carte dOr

1 (1)
25 min

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Stoof de appels in een grote bakpan op matig vuur, met de boter, suiker en kaneel. Laat stoven gedurende ongeveer 15 minuten totdat de appels zacht zijn.
  2. Mix de verbrokkelde biscuits met de fijngehakte noten.
  3. Verwarm de karamelsaus in een kleine pan of in de magnetron gedurende 1 minuut.
  4. Verdeel de appelmix over 4 bordjes of schaaltjes.
  5. Bestrooi met de koekjesmix.
  6. Schep op ieder bordje een bolletje Carte d'Or Vanilleroomijs.
  7. Schenk de warme karamelsaus erover.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?