Recept 55***** (1 stem)

Crunchy gekarameliseerde vanille-appels

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

desserts

tijd
25 min
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Stoof de appels in een grote bakpan op matig vuur, met de boter, suiker en kaneel. Laat stoven gedurende ongeveer 15 minuten totdat de appels zacht zijn.
  2. Mix de verbrokkelde biscuits met de fijngehakte noten.
  3. Verwarm de karamelsaus in een kleine pan of in de magnetron gedurende 1 minuut.
  4. Verdeel de appelmix over 4 bordjes of schaaltjes.
  5. Bestrooi met de koekjesmix.
  6. Schep op ieder bordje een bolletje Carte d'Or Vanilleroomijs.
  7. Schenk de warme karamelsaus erover.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie