Ingrediënten voor 4 personen
- 350 gram mascarpone
- 2 zakjes vanillesuiker
- 250 gram rood fruit (diepvries)
- 2 eetlepel suiker
- 3 latten witte chocolade
- 1 vel bakpapier
- paar blaadjes munt
Bereidingswijze
- Verwarm de oven op 180 graden.
- Breek de chocolade in twee en leg op een met bakpapier beklede bakplaat.
- Zet 6,5 minuten in de oven. Haal uit en laat afkoelen tot wanneer de chocolade hard is. Snijd in stukken.
- Meng de vanillesuiker onder de mascarpone.
- Warm het rood fruit op in een pannetje samen met 2 eetlepels suiker tot wanneer je een mooie compote hebt. Giet in vier glaasjes, laat afkoelen.
- Giet daar vervolgens de mascarpone op. Werk af met de crumble van witte chocolade en munt.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?