crumble van witte chocolade met mascarpone en frambozencoulis

Ingrediënten voor 4 personen

  • 350 gram mascarpone
  • 2 zakjes vanillesuiker
  • 250 gram rood fruit (diepvries)
  • 2 eetlepel suiker
  • 3 latten witte chocolade
  • 1 vel bakpapier
  • paar blaadjes munt

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven op 180 graden.
  2. Breek de chocolade in twee en leg op een met bakpapier beklede bakplaat.
  3. Zet 6,5 minuten in de oven. Haal uit en laat afkoelen tot wanneer de chocolade hard is. Snijd in stukken.
  4. Meng de vanillesuiker onder de mascarpone.
  5. Warm het rood fruit op in een pannetje samen met 2 eetlepels suiker tot wanneer je een mooie compote hebt. Giet in vier glaasjes, laat afkoelen.
  6. Giet daar vervolgens de mascarpone op. Werk af met de crumble van witte chocolade en munt.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?