Recept 05 (0 stemmen)

Crumble van rood fruit, appel en gember

Dit is een recept van

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 250 graden.
  2. Was de appelen en snijd ze in stukjes.
  3. Meng het rood fruit met de appelen, 50 gram rietsuiker, vanillemerg, gember en limoensap. Schep het fruit in individuele ovenschaaltjes.
  4. Mix de pecannoten en kastanjes zeer fijn tot poeder.
  5. Meng voor de kruimellaag verkruimelde rijst- en tarwevlokken, de rest van de suiker, het notenpoeder en de klontjes boter. Door met 2 messen de mengeling te versnijden, verkrijg je een mooie kruimellaag.
  6. Strooi de kruimellaag over het fruitmengsel en bak voor 15 à 20 minuten in het midden van de oven. Serveer met kwark.

Bron: Goed Gevoel

Tip

450 kcal

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie