Ingrediënten voor 6 personen
- 200 gram vaste kwark
- 500 gram rood fruit
- 2 appelen
- 100 gram rietsuiker
- 1 vanillestokje
- 2 theelepels geraspte gember
- 1 limoen
- 150 gram rijst- en tarwevlokken (type Special K sensations)
- 125 gram pecannoten en kastanjes
- 75 gram koude boter in blokjes
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 250 graden.
- Was de appelen en snijd ze in stukjes.
- Meng het rood fruit met de appelen, 50 gram rietsuiker, vanillemerg, gember en limoensap. Schep het fruit in individuele ovenschaaltjes.
- Mix de pecannoten en kastanjes zeer fijn tot poeder.
- Meng voor de kruimellaag verkruimelde rijst- en tarwevlokken, de rest van de suiker, het notenpoeder en de klontjes boter. Door met 2 messen de mengeling te versnijden, verkrijg je een mooie kruimellaag.
- Strooi de kruimellaag over het fruitmengsel en bak voor 15 à 20 minuten in het midden van de oven. Serveer met kwark.
Tip
450 kcal
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?