Crumble van geitenkaas met vijgen en suikerbrood

1 (1)
30 min

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Doe de suiker in een pan samen met een klontje Solo en een 2 eetlepels water.
  2. Breng aan de kook en voeg er lepel vijgenconfituur aan toe. Was de verse vijgen, snijd ze in stukken en doe ze in de pan. Roer door en laat alles nog even doorkoken.
  3. Verdeel de vijgencompote over vier ovenschaaltjes. Leg op de compote in elk schaaltje een mooi schijfje geitenkaas.
  4. Verwijder de korsten van het suikerbrood en verkruimel het. Verdeel de crumble van suikerbrood over de ovenschaaltjes en zet ze een tiental minuten in een oven voorverwarmd op 180 graden. Laat het suikerbrood mooi korsten en dien warm op.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (8)

Gepost door Chris D_1 op 14 september 2012 om 16u03

Vijgen + geitenkaas = culinaire hemel!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?