Recept 55***** (1 stem)

Crumble van geitenkaas met vijgen en suikerbrood

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Dessert

tijd
30 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Doe de suiker in een pan samen met een klontje Solo en een 2 eetlepels water.
  2. Breng aan de kook en voeg er lepel vijgenconfituur aan toe. Was de verse vijgen, snijd ze in stukken en doe ze in de pan. Roer door en laat alles nog even doorkoken.
  3. Verdeel de vijgencompote over vier ovenschaaltjes. Leg op de compote in elk schaaltje een mooi schijfje geitenkaas.
  4. Verwijder de korsten van het suikerbrood en verkruimel het. Verdeel de crumble van suikerbrood over de ovenschaaltjes en zet ze een tiental minuten in een oven voorverwarmd op 180 graden. Laat het suikerbrood mooi korsten en dien warm op.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (8)

Gepost door Chris D_1 op 14 september 2012 om 16u03

Vijgen + geitenkaas = culinaire hemel!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie