Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Zeef de bloem op je werkblad en maak er een kuiltje in. Doe hierin de blokjes Solo en de kristalsuiker. Kneed alles met de vingertoppen tot een kruimelig deeg.
  3. Halveer de dadels en ontpit ze.
  4. Bestrijk 4 vuurvaste schaaltjes met Solo vloeibaar en verdeel er de dadels over. Bestrooi de dadels met een laagje van het kruimeldeeg.
  5. Schuif de schaaltjes in de oven en bak ze ongeveer 10 minuutjes, tot de crumble goudgeel en krokant is.

Tip

Wil je dit recept een extra exotisch tintje geven? Meng de dadels dan met een half koffielepeltje kaneel. Heerlijk!

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door lynndemey op 17 december 2012 om 19u49

yummie! ook heerlijk met vijgen of andere vruchten!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?