Crumble van appel en peer met kaneel en vanille-ijs
Van deze appel-perencrumble met ijs loopt het water je meteen in de mond. Makkelijk klaar te maken en altijd een succes. Probeer het zelf met dit recept.
30 min
Ingrediënten voor 4 personen
- 2 appels
- 2 peren
- roomijs
- Voor de crumble:
- 220 g bloem
- 115 g Solo
- 110 g suiker
- een beetje kaneelpoeder (max. 1 koffielepel)
Bereidingswijze
- Snijd het fruit in stukken en schik in een ovenschotel. Meng de ingrediënten voor de crumble met de hand tot een kruimelige massa. Leg een flinke laag crumble op het fruit, en zet de schaal gedurende ongeveer 30 minuten in een oven van 180°C. Serveer lauwwarm of koud met het roomijs.
Andere Solo-leden over dit recept (3)
Gepost door mexx4u op 08 januari 2014 om 16u52
Ook leuk en gemakkelijk om als aparte porties op te dienen!
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?