Crumble met rabarber en framboos

23 (23)
125 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Was en schil de rabarber en snij ze in staafjes van 1,5 cm. Voeg 50 g suiker toe, meng en laat 1 uur rusten.
  2. Maak de crumble: meng alle ingrediënten in een kom en verbrokkel ze met je vingers tot een homogeen maar kruimelig deeg. Hou opzij in de koelkast.
  3. Laat de rabarber zorgvuldig uitlekken en voeg de frambozen en 20 g suiker toe. Meng en giet het geheel in een ovenschaal. Verdeel de crumble gelijkmatig over het fruit.
  4. Bak 40 minuten in de oven op 170 °C.

Tip

Dien warm op. Lekker met een bolletje vanille-ijs erbij!

Kaneel geeft je gerechten een lekker aroma. Je zowel stokjes als poeder in de supermarkt.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door Solo op 15 juni 2011 om 13u06

Kneed de amandelpoeder en de kaneel samen met de boter, de bloem en de suiker tot een korrelig deegje.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?