Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding
  2. Oven voorverwarmen op 175 °C.
  3. Bereidingswijze
  4. In kom 3 eetlepels Solo Vloeibaar en 2 teentjes knoflook door elkaar roeren. Focaccia in 8 plakken snijden.
  5. Plakken bestrijken met de mengeling Solo en look en op rooster in oven in ca. 6-8 minuten goudbruin en knapperig bakken. Intussen in koekenpan een beetje Solo verhitten.
  6. Sjalotjes en rest van knoflook ca. 3 minuten hierin zachtjes fruiten. Paddestoelen toevoegen en op hoog vuur in ca. 3-4 minuten bruinbakken.
  7. Op smaak brengen met zout en peper. Paddestoelen op crostini scheppen. Kaas en peterselie erover strooien. Direct serveren.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?