Recept 55***** (2 stemmen)

croque-monsiuer met roerei en boschampignons

Dit is een recept van

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Smelt een nootje boter in een pan en doe de champignons erbij, bak de champignons onder voortdurend roeren op hoog vuur tot al het vocht verdampt is, klop de eieren los met de kaas peper en zout, giet het mengsel bij de champignons en roer tot het ei licht gestold is en de kaas gesmolten.
  2. Beboter de sneetjes brood aan één zijde, leg de vulling op de onbeboterde zijde en dek af met een tweede sneetje, bak ze goudbruin en krokant in een croqaparaat.
  3. Een slaatje is hier altijd lekker bij!

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Monique_14 op 14 februari 2012 om 22u45

Graag gedaan hoor bajella! Afwisseling doet eten is het spreekwoord, en dit receptje vraagt niet veel werk.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?