Recept 05 (0 stemmen)

Croque maison met olijven en zongedroogde tomaatjes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Aperitief

tijd
15 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Laat de olijven en zongedroogde tomaatjes uitlekken . Hak de olijven grof en de tomaatjes fijn. Meng door elkaar.
  2. Leg 4 sneden toastbrood op het werkvlak en beleg ze royaal met het olijventomaat mengsel.
  3. Rasp er flink wat verse parmezaan over. Leg er een tweede sneetje brood bovenop en bestrijk de buitenkant met olijfolie.
  4. Rooster de croques in enkele minuten goudbruin onder de grill of in een toaster. Serveer meteen.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?