Bereidingswijze

  1. Bestrijk de sneetjes brood dun met boter.
  2. Bestrijk een sneetje brood met de mosterd, leg hier de ham en de kaas op en leg het andere sneetje erboven op.
  3. Maak van de andere twee sneetjes ook zo’n tosti
  4. Druk de sneetjes brood licht aan.
  5. Verhit een koekenpan met anti aanbaklaag.
  6. Wacht tot de pan warm is en leg de tosti’s in de pan.
  7. Bak de tosti’s goudbruin en keer ze een keertje.
  8. Bak in een andere koekenpan twee eieren.
  9. Leg de tosti’s op een bord en leg het ei er boven op.
  10. Breng op smaak met zout en peper.
  11. Strooi er wat gesnipperde bieslook over.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?