Recept 55***** (1 stem)

Croque focaccia met buffelmozzarella en broccolipesto

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
15 min
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verhit de oven voor op 180°C.
  2. Maak de pesto: doe de ingrediënten samen in een blender en mix tot een grove, maar smeuige pesto.
  3. Leg de kerstomaatjes op een vuurvast schaaltje en zet ze 10 minuten in de oven. Werk ze af met grof zeezout.
  4. Snijd de focaccia overlangs en besmeer met de pesto. Snijd de buffelmozzarella in plakjes verdeel ze samen met de kerstomaten, de rucola en sneetjes prosciutto over de focaccia. Werk af met peper en zout. Doe het brood dicht en snijd het in twee gelijke helften. Borstel de buitenzijde van de croques in met wat Solo Vloeibaar.
  5. Leg de focacciacroques op een vel aluminiumfolie en zet ze ongeveer 10 minuten in de oven (of tot de mozzarella begint te smelten).

Ingrediëntenvoor 2 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie