Recept 05 (0 stemmen)

Creools tonijnpannetje


Bereidingswijze

  1. Snij de lente-uitjes in ringen en hak het spaans pepertje fijn.
  2. Snij de aardappelen in schijfjes, giet er 1/2 el olijfolie over en bestrooi met wat zout.
  3. Bak ze in een voorverwarmde oven op 200°C gedurende 25 minuten.
  4. Verhit 1 el olijfolie in een pan en voeg de uiringen, het fijngehakte peperjte en enkele gepelde tmaten toe.
  5. Kruid met zout, peper en paprikapoeder.
  6. Snij 500 g tonijnfilet in stukken en bak in olijfolie kort aan in een pan.
  7. Voeg de tonijn bij de groenten en laat 7 minuten sudderen.
  8. Dien op met de gebakken aardappelschijfjes.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?