Altijd weten wat je gaat eten?
Creools tonijnpannetje
Bereidingswijze
- Snij de lente-uitjes in ringen en hak het spaans pepertje fijn.
- Snij de aardappelen in schijfjes, giet er 1/2 el olijfolie over en bestrooi met wat zout.
- Bak ze in een voorverwarmde oven op 200°C gedurende 25 minuten.
- Verhit 1 el olijfolie in een pan en voeg de uiringen, het fijngehakte peperjte en enkele gepelde tmaten toe.
- Kruid met zout, peper en paprikapoeder.
- Snij 500 g tonijnfilet in stukken en bak in olijfolie kort aan in een pan.
- Voeg de tonijn bij de groenten en laat 7 minuten sudderen.
- Dien op met de gebakken aardappelschijfjes
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?