Recept 45**** (1 stem)

Crème Montenau

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Dessert

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Los de suiker op in de melk en breng aan de kook , los ook de pudding op in het scheutje extra melk , giet bij de warme melk en roer het mengsel tot een gladde pudding en giet over in een kom en laat afkoelen .
  2. Klop de slagroom stijf met het poedersuiker en roer de afgekoelde pudding los.
  3. Giet het ananassap, de Elixir d’Anvers en Grand Marnier bij de pudding en doe de ananas erbij en spatel de slagroom eronder.
  4. Verdeel over kleine kommetjes en laat een nachtje opstijven in de koelkast .
  5. Eet smakelijk :)

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door troubs op 02 april 2013 om 22u32

werk af met paar blaadjes munt voor een frisse toets :)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie