Altijd weten wat je gaat eten?
Crème Jamaïque
Bereidingswijze
- Klop de eierdooiers en de suiker in een grote kom tot een smeuïg mengsel (mixer op lage snelheid).
- Voeg er de kwark aan toe (mixer op gewone snelheid) en dan de rhum of kirsch.
- Klop de eiwitten stevig tot sneeuw, en voeg deze - slechts op het laatste ogenblik - heel voorzichtig (met de hand) aan de bereiding toe.
- Giet de crème in champagnecoupes en zet deze gedurende ± 1 uur in de koelkast.
- Dien de crème zéér koud op! Voeg 2 boudoirkoekjes (lange vingers) bij elke coupe.
- Zorg ervoor dat dit smakelijk dessert binnen het uur na bereiding wordt geconsumeerd !
- Meer info op http://nl.yunomi.be/artikel/creme-jamaique
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?