Recept 55***** (1 stem)

Crème Jamaïque

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Dessert

tijd
15 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Klop de eierdooiers en de suiker in een grote kom tot een smeuïg mengsel (mixer op lage snelheid).
  2. Voeg er de kwark aan toe (mixer op gewone snelheid) en dan de rhum of kirsch.
  3. Klop de eiwitten stevig tot sneeuw, en voeg deze - slechts op het laatste ogenblik - heel voorzichtig (met de hand) aan de bereiding toe.
  4. Giet de crème in champagnecoupes en zet deze gedurende ± 1 uur in de koelkast.
  5. Dien de crème zéér koud op! Voeg 2 boudoirkoekjes (lange vingers) bij elke coupe.
  6. Zorg ervoor dat dit smakelijk dessert binnen het uur na bereiding wordt geconsumeerd !
  7. Meer info op http://nl.yunomi.be/artikel/creme-jamaique

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie