Crème au chocolat

Ingrediënten voor 6 personen

  • 200 gr melkchocolade
  • 180 gr melkerijboter zonder zout
  • 150 gr fijne kristalsuiker
  • 5 stuks eieren

Bereidingswijze

  1. 1)smelt de boter en de chocolade samen in een pannetje op laag vuur of in de microgolf(2 min.)
  2. 2)splits de eieren en klop de eiwitten goed stijf
  3. 3)mix eierdooiers en suiker samen tot een stevige massa. Voeg nu dit mengsel bij de mengeling van chocolade en boter en roer het opgeklopte eiwit er voorzichtig door.
  4. 4) giet in kleine glaasjes en laat opstijven in de koelkast.
  5. werk eventueel af met besjes of frambozen.

Advertentie

Reacties (2)

Gepost door mama_layla op 03 januari 2011 om 21u53

dank uw.en hij is ook makkelijk te maken!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?