creme au beurre

24 (24)
15 min

Ingrediënten voor 6 personen

  • 500 gr. melkerijboter
  • 350 gr. kristalsuiker
  • 5 eieren

Bereidingswijze

  1. 350gr.suiker samen met de 5 eieren op een matig vuur tot een witte massa opkloppen .
  2. De melkerijboter er in stukjes onder kloppen tot er een cremerige massa onstaat
  3. De creme au beurre zou een mooie glans moeten hebben.
  4. Men kan aan dit mengsel smaken toevoege zoals,mokka,vanille,ammaretto,cognac,armagnac,...enz.
  5. Mocht het gaan schiften dan nogmaals op het vuur plaasten voor een korte opwarming en dan terug opkloppen.
  6. Je kan dit ook toepassen als de creme au beurre uit de koelkast komt en er niet zo goed meer uitziet.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (6)

Gepost door mopper op 26 december 2016 om 22u49

Dit is niet alleen gemakkelijk te maken maar ook nog goed van smaak . Danku wel .

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?