Recept 45**** (1 stem)

Crema con funghi porcini (paddestoelensoep)

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Ingrediënten :
  2. 25 g boter of margarine
  3. 1 ui, gesnipperd
  4. 1 teentje knoflook
  5. 100 g grotchampignons, in plakjes
  6. 100 g Italiaanse boleten (paddestoelen), in plakjes
  7. 100 g oesterzwammen, in reepjes
  8. 100 g shii-take, in plakjes
  9. zout, peper
  10. 1 dl droge witte wijn
  11. 1 l groente- of kippebouillon
  12. 1/4 l slagroom
  13. Bereiding:
  14. In een braadpan de boter verhitten en de ui en het uitgeperste teentje knoflook ± 3 minuten zachtjes bakken. De paddestoelen toevoegen.
  15. Op laag vuur al omscheppend ± 7 minuten bakken. De wijn toevoegen.
  16. Blijven bakken tot het vocht is verdampt.
  17. De bouillon en de slagroom toevoegen en de soep nog ± 15 minuten zachtjes laten koken. Op smaak brengen met zout en peper.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie