Ingrediënten voor 8 personen
Bereidingswijze
- Week de gelatine in koud water.
- Breek de chocolade in stukjes en doe in een grote kom.
- Warm de room met de melk en de suiker al roerend tot 60°.
- Giet over de chocolade , voeg de uitgeknepen gelatine toe en roer tot alles is gesmolten.
- Dek af en zet een nacht in de koelkast.
- Verwarm de oven op 175°
- Roer de eieren met de eidooiers los , klop samen met de suiker warm tot lichaamstemperatuur.
- Klop verder koud op tot een stevige massa.
- Zeef de bloem/maizena/cacao en spatel door het eimengsel.
- Roer de gesmolten boter erdoor.
- Giet in een met bakpapier beklede springvorm (zijkanten 2cm hoger bekleden dan de vormhoogte) en bak gedurende 35 à 40 min.
- Na het bakken metteen uit de vorm en laten afkoelen.
- Snij de biscuit horizontaal in 3 gelijke delen.
- Klop de chocoladeroom even zacht op en smeer tussen de lagen.
- Met een paletmes de boven en zijkanten bestrijken.
- Werk af met de aardbeien/aalbessen/munt.
- Smakelijk.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?