Cream Choco Cake

Ingrediënten voor 8 personen

Bereidingswijze

  1. Week de gelatine in koud water.
  2. Breek de chocolade in stukjes en doe in een grote kom.
  3. Warm de room met de melk en de suiker al roerend tot 60°.
  4. Giet over de chocolade , voeg de uitgeknepen gelatine toe en roer tot alles is gesmolten.
  5. Dek af en zet een nacht in de koelkast.
  6. Verwarm de oven op 175°
  7. Roer de eieren met de eidooiers los , klop samen met de suiker warm tot lichaamstemperatuur.
  8. Klop verder koud op tot een stevige massa.
  9. Zeef de bloem/maizena/cacao en spatel door het eimengsel.
  10. Roer de gesmolten boter erdoor.
  11. Giet in een met bakpapier beklede springvorm (zijkanten 2cm hoger bekleden dan de vormhoogte) en bak gedurende 35 à 40 min.
  12. Na het bakken metteen uit de vorm en laten afkoelen.
  13. Snij de biscuit horizontaal in 3 gelijke delen.
  14. Klop de chocoladeroom even zacht op en smeer tussen de lagen.
  15. Met een paletmes de boven en zijkanten bestrijken.
  16. Werk af met de aardbeien/aalbessen/munt.
  17. Smakelijk.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?