couscousslaatje met zalm

Lekker, deze kruidige couscoussalade met zalm en bieslook. Een verfrissend slaatje dat in geen tijd op tafel staat.

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. De couscous gaarkoken en laten afkoelen (recept volgens verpakking) De sneetjes zalm op een bord leggen en bestrooien met (geutje) frambozenazijn en peper Het pijpajuintje fijn snijden De tomaten ontvellen, ontpitten en fijn snijden Het ajuintje en de tomaten vermengen met de couscous, de geperste knoflook, de gehakte bieslook, 3 etlps frambozenazijn en de olijfolie De couscous in een vorm op het bord leggen Het sneetje zalm erover draperen Afwerken met enkele takjes bieslook

Tip

Couscous heeft een heel neutrale smaak. Aarzel dus niet om extra kruiden toe te voegen aan je couscoussalade met zalm en bieslook, voor nog meer pit.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?