Recept 05 (0 stemmen)

couscousslaatje met zalm

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

test

tijd
15 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. De couscous gaarkoken en laten afkoelen (recept volgens verpakking)
  2. De sneetjes zalm op een bord leggen en bestrooien met (geutje) frambozenazijn en peper
  3. Het pijpajuintje fijn snijden
  4. De tomaten ontvellen, ontpitten en fijn snijden
  5. Het ajuintje en de tomaten vermengen met de couscous, de geperste knoflook, de gehakte bieslook, 3 etlps frambozenazijn en de olijfolie
  6. De couscous in een vorm op het bord leggen
  7. Het sneetje zalm erover draperen
  8. Afwerken met enkele takjes bieslook

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie