Couscoussalade met tomaat en avocado

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Ook op vakantie kun je natuurlijk ook SNEL, GEZOND , LEKKER en SLANK eten . Dat bewijst dit recept... Maken dus. Erg lekker.
  2. Bereid de couscous volgens de beschrijving in500 ml water met 1 bouillonblok . Roer de couscous los met een vork en laat afkoelen tot lauwwarm
  3. Meng de tomatenblokjes met de bos ui ringetjes, de grof gescheurde rucola , avocadoblokjes , peper, zout naar smaak met 4 el olijfolie en het sap van 1 citroen.
  4. Meng dit alles door de lauwwarme couscous. Tot zover vegetarisch, maar wat mij betreft smaakt hier een lekker stukje vlees of vis naar keuze bij. Voor ons was dat een filetlapje.

Tip

Je kunt een half uurtje van te voren alle salade ingrediënten alvast mengen om in te laten trekken voor nog meer smaak . Roer vlak voor serveren de pijnboompitjes en avocadoblokjes er pas door.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?