Couscoussalade met shoarmakip

1 (1)
10 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de komkommer en de tomaten in kleine blokjes. Hak de kruiden grof. Was en rasp de citroenschil. Pers de citroen uit. Meng de couscous in een ruime schaal met de komkommer, tomaat (ook vocht dat eventueel is vrijgekomen), driekwart van de kruiden, citroenzeste, citroensap, 1 el Becel Original en anderhalve eetlepel gembersiroop. Laat de salade tenminste 30 minuten trekken. Breng op smaak met versgemalen peper.
  2. Snijd de kipfilet in 10 reepjes en bestrooi ze met de shoarmakruiden. Verwarm 2 el Becel Original in een wok en roerbak de kipreepjes 4 minuten. Schenk er een halve eetlepel gembersiroop bij en roer goed door elkaar.
  3. Verdeel de couscoussalade over 4 borden en leg de shoarmakip ernaast. Bestrooi met de rest van de kruiden.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?