Couscous van de fakir

Deze couscous van de fakir komt recht uit het Oosten, precies zoals de locals het maken. Een eenvoudig gerecht dat niet zal teleurstellen.

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. - verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen en kook ze in 5 min beetgaar - bereid ondertussen de couscous volgens de aanwijzingen - rooster de pijnboompitten 2 min in een pan zonder olie of boter, laat afkoelen op een bordje - verhit de olie in een pan en fruit de ui 4 min, voeg het gehakt toe en bak het rul en goudbruin - voeg de paprika's toe aan het gehakt, breng op smaak met peper en zout - meng de couscous met de sperziebonen en het gehaktmengsel - verdeel de couscous over 4 borden en bestrooi met de pijnboompitten Lekker met fijngesneden verse munt.

Tip

Maak je couscous van de fakir, zorg dan dat de pot couscous volledig is afgedekt, zodat de korrels goed kunnen wellen.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?