Recept 05 (0 stemmen)

Couscous van de fakir

Dit is een recept van

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Bereidingswijze

  1. - verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen en kook ze in 5 min beetgaar
  2. - bereid ondertussen de couscous volgens de aanwijzingen
  3. - rooster de pijnboompitten 2 min in een pan zonder olie of boter, laat afkoelen op een bordje
  4. - verhit de olie in een pan en fruit de ui 4 min, voeg het gehakt toe en bak het rul en goudbruin
  5. - voeg de paprika's toe aan het gehakt, breng op smaak met peper en zout
  6. - meng de couscous met de sperziebonen en het gehaktmengsel
  7. - verdeel de couscous over 4 borden en bestrooi met de pijnboompitten
  8. Lekker met fijngesneden verse munt.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?