Couscous met tofu

Een heerlijke couscous met tofu, dat kan er altijd in. Van dit simpele vegetarische gerecht zal echt iedereen smullen. Beloofd!

Ingrediënten voor 5 personen

Bereidingswijze

  1. Verhit de groentebouillon in een pan. Roer de couscous erdoor en laat deze, volgens de aanwijzingen op de verpakking, wellen. Snijd de tofu in 2 cm blokken. Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in ringen. Pel en pers de knoflook. Was de tomaten, verwijder de steelaanzet en hak het vruchtvlees grof. Verhit de solo in een pan. Bak hierin de tofu, lente-uitjes en knoflook 8 tot 10 minuten, onder regelmatig roeren, tot de tofu goudbruin is. Meng in een grote schaal het tofumengsel en de resterende ingrediënten, behalve de feta. Bestrooi het mengsel met feta en serveer het met de couscous.

Tip

Als je couscous met tofu maakt, roer dan even goed door je couscous zodra die klaar is. Zo blijven de korrels niet aan elkaar plakken.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?