couscous met scampi

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de paprika's in dunne reepjes en bak ze in de wokpan in een weinig olijfolie. (eventueel paprika's ontvellen)
  2. Bak de gepelde scampi's met de look in een weinig olijfolie.
  3. Voeg de paprikareepjes toe aan de scampi's.
  4. Kruid met cayennepeper.
  5. Blus met het citroensap.
  6. Ondertussen doe je de couscous in een kom met evenveel net gekookt water en laat 5 minuutjes afgedekt staan. Roer daarna de couscous even om met een klontje boter.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door cloé op 12 september 2014 om 12u50

Heel lekker! Raad wel aan de bouillon van de Couscous bij te houden omdathet anders te droog is.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?