couscous met scampi

Couscous met scampi: het is eens wat anders. Dit gerecht vraagt amper 20 minuutjes van je tijd en is ook nog eens overheerlijk.

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de paprika's in dunne reepjes en bak ze in de wokpan in een weinig olijfolie. (eventueel paprika's ontvellen) Bak de gepelde scampi's met de look in een weinig olijfolie. Voeg de paprikareepjes toe aan de scampi's. Kruid met cayennepeper. Blus met het citroensap. Ondertussen doe je de couscous in een kom met evenveel net gekookt water en laat 5 minuutjes afgedekt staan. Roer daarna de couscous even om met een klontje boter.

Tip

Couscous heeft een heel neutrale smaak. Aarzel dus niet om extra kruiden toe te voegen aan je couscous met scampi, voor nog meer pit.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door cloé op 12 september 2014 om 14u50

Heel lekker! Raad wel aan de bouillon van de Couscous bij te houden omdathet anders te droog is.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?