Couscous met gehaktspies en kikkererwten

Lekker verrassend, deze couscous met gehaktspies en kikkererwten. Een origineel gerecht dat je bliksemsnel op tafel zet.

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Maak het gehakt aan met de knoflook, de kaneel en zout en peper naar smaak. Vorm er 8 worstjes van en steek er een satéprikker door. Verhit in een koekenpan 2 el olijfolie en bak de gehaktspiesen in 10 à 12 minuten bruin en gaar. Bereid de couscous. Verhit in een hapjespan 2 el olijfolie. Bak de wortel ca. 5 à 10 minuten. Bak de kikkererwten met de komijn 1 minuut mee. Schep de couscous, munt, zout en peper naar smaak erdoor. Serveer met de gehaktspiesen en knoflooksaus.

Tip

Couscous heeft een heel neutrale smaak. Aarzel dus niet om extra kruiden toe te voegen aan je couscous met gehaktspies en kikkerwten, voor nog meer pit.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?